Els Veterans, a les Olimpíades Catalanes per a persones amb discapacitat intel·lectual

Els Veterans, a les Olimpíades Catalanes per a persones amb discapacitat intel·lectual

Conjuntament amb Special Olympics, l’associació va participar en aquesta iniciativa

Els Veterans del bàsquet blaugrana van participar en les Olimpíades Catalanes per a persones amb discapacitat intel·lectual, organitzades per la Federació Catalana d’Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual (ACELL), conjuntament amb Special Olympics Catalunya. Hi vam participar perquè la nostra associació sempre està al costat de les persones que ho necessiten.

Va ser un partit especial, ja que el més important no va ser el marcador, sinó el somriure d’aquestes persones. Unes hores inoblidables amb el bàsquet com a eina. El nostre equip de Veterans FCB va superar els veterans de l’equip Club Sedis de la Seu d’Urgell per 62-42, en el duel d’exhibició que es va disputar a les instal·lacions del Palau d’Esports de la Seu d’Urgell.

Els Veterans van dominar des del principi i no van donar peu a un apropament dels rivals, amb una bona defensa i encert en els llançaments. El Club Sedis, també va fer un bon partit i va lluitar fins al final. Però en aquesta ocasió el més important era compartir uns minuts d’amistat i bàsquet, i això es va aconseguir de manera clara, perquè ara els Veterans FCB tenen nous companys i amics.

Des de Veterans FCB volem donar les gràcies als organitzadors per la seva invitació i la bona atenció rebuda en tot moment, cosa que ens va permetre participar en una cita important de col·laboració i ajuda que la nostra associació comparteix totalment.

Els jugadors que van formar l’equip de Veterans FCB en aquesta ocasió van ser: Manel Bosch, Berni Tamames, Ernesto Martínez, José M. Moreno, Manolo Torralba, Miguel Angel Cruz, Mario Aguado, Toni Julián, i com a equip tècnic, José Mª. Soro, José Luis Subias, Ferran Martínez, Xavi Crespo i Daniel del Castillo.

Al l’enllaç següent trobareu les imatges de la trobada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut