Xavi Pascual: “Serà un partit duríssim durant els 60 minuts”

El tècnic blaugrana ha destacat que “el Meshkov Brest és un equip molt seriós, ben entrenat, agressiu i que a casa es multiplica; serà un duel molt complicat”

Comença el Tourmalet per al Barça Lassa. Els homes de Xavi Pascual faran més de 15.000 km en vuit dies. I és que l’equip viatja aquest divendres a Bielorússia per jugar el partit de Champions contra el Meshkov Brest, farà nit a Varsòvia i viatjarà directament a Doha (Qatar) per disputar la Super Globe. El tècnic blaugrana ha parlat en la prèvia del duel de la VELUX EHF Champions League: “Serà un partit duríssim durant els 60 minuts. El Brest és un equip molt seriós, ben entrenat, agressiu i que a casa es multiplica; serà un duel molt complicat”.

A continuació repassem les declaracions més destacades de Xavi Pascual:

  • “Dissabte haurem de fer un partit de nivell Champions, sens dubte. Ja vam veure el passat cap de setmana que el Brest va tenir l’opció fins al final davant el Veszprém”.
  • “El plantejament del rival? Nosaltres hem de mirar el nostre. Farem el nostre partit independentment del rival. Sempre hi ha adaptacions, però en principi veurem el Barça de sempre”.
  • “El Brest és un equip que a casa sempre ha donat bon nivell, sempre està endollat al partit. Manolo Cadenas els dona caràcter, intensitat, els jugadors mai abaixen els braços. Serà un partit duríssim”.
  • “Estem preparats per jugar la Super Globe. Per a nosaltres és un plaer, significa que estem entre els millors del món. Però ara mateix això em preocupa poc, estem centrats en el partit de dissabte contra el Brest”.
  • “Rotacions? És un moment de la temporada en què hem d’anar amb cura. Tenim capacitat per jugar un partit amb uns jugadors i daltres amb uns altres”.  
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut