Comunicat mèdic de Luis Suárez

Comunicat mèdic de Luis Suárez

Durant els propers dies el jugador del primer equip Luis Suárez seguirà una pauta de treball específic de musculació i de prevenció a la Ciutat Esportiva

Durant els propers dies el jugador del primer equip Luis Suárez seguirà una pauta de treball específic de musculació i de prevenció a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per tal de resoldre les molèsties que té al genoll dret. L'evolució en marcarà la disponibilitat.

Entrenament de recuperació

Els jugadors disponibles del primer equip s’han exercitat aquest dilluns al camp 2

Després de l’empat a Mestalla contra el València CF (1-1), la plantilla d’Ernesto Valverde ha tornat aquest dilluns als entrenaments, en una setmana on no hi haurà Lliga per l’aturada de seleccions. En la sessió matinal al camp 2, el tècnic blaugrana ha pogut comptar amb els jugadors disponibles del primer equip i Iñaki Peña, Jokin Ezkieta, Guillem, Mingueza, O. Busquets, Sarsanedas, McGuane, Collado i Riqui Puig del Barça B, i Arnau Comas, Jose Martínez, Iván Bravo, Lucas de Vega, Álvaro Sanz i Nils Mortimer del Juvenil A. Els titulars contra el València CF a Mestalla han fet treball de recuperació. També s’ha pogut veure a Sergi Roberto fent treball de recuperació.

Valverde, absent a l’entrenament

El tècnic blaugrana Ernesto Valverde no ha estat present a l’entrenament ja que està al III Curs de Formació Contínua Llicència UEFA que organitza la RFEF a Madrid. El segon entrenador, Jon Aspiazu, és qui ha dirigit la sessió d’aquest dilluns. El proper entrenament serà aquest dimarts a les 11.00 hores a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut