Leo Santana, novetat contra el Peníscola

Leo Santana, novetat contra el Peníscola

El tècnic Andreu Plaza i el porter Dídac Plana adverteixen que el conjunt castellonenc “és un equip molt competitiu i que serà un rival complicat” (divendres, 18 h, Palau Blaugrana)

Torna la Lliga i torna el futbol sala al Palau. El Barça Lassa s’enfronta al Peníscola (divendres, 18 h, Esport3) amb la principal novetat de Leo Santana, que ja ha rebut l’alta mèdica. Els d’Andreu Plaza, que han guanyat els tres partits de Lliga disputats fins ara, jugaran el quart duel consecutiu en competició domèstica al Palau abans d’afrontar dos desplaçaments molt complicats la setmana que ve a València i a Jaén.

Precedent perillós contra el Peníscola

El conjunt que aquesta temporada entrena Juanlu Alonso ja va derrotar el Barça Lassa en pretemporada (4-5). “Són un equip molt competitiu i que pressiona molt bé”, adverteix Plaza, que també recorda que “són un rival molt complicat i també van ser capaços d’empatar a la pista de Movistar Inter (3-3)”.

El Peníscola compta a les seves files amb els exblaugranes Xavi Cols i Juan Emilio, i fins ara ha sumat tres empats i una derrota a la Lliga. Sobre les principals virtuts del rival, Dídac Plana adverteix que “són un equip molt intens, que corren molt i que es tanquen a mitja pista per sortir amb perill a la contra”. “Amb el precedent de la derrota en pretemporada ja estem en alerta i sabem que és un rival que ens posarà les coses molt difícils”, diu el porter d’Arenys.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut