El Barça Lassa farà més de 15.000 km en vuit dies

El Barça Lassa farà més de 15.000 km en vuit dies

L’equip viatjarà aquest divendres a Bielorússia per jugar el partit de Champions contra el Meshkov Brest, farà nit a Varsòvia, i viatjarà directament a Doha (Qatar) per disputar la Super Globe

El Barça Lassa d’handbol afronta una setmana de bogeria en què trepitjarà tres països diferents en vuit dies i, si tot va bé, disputarà quatre partits. El conjunt de Xavi Pascual viatjarà aquest divendres a Bielorússia, dissabte dormirà a Polònia, i a l’endemà tornarà a agafar l’avió per anar a Qatar. En total, més de 15.000 quilòmetres i molts reptes per superar.

El primer compromís serà el dissabte (16.00 h, hora local) contra el Meshkov Brest –a uns 2.600 km de Barcelona– en la jornada 5 de la VELUX EHF Champions League. El conjunt bielorús posarà a prova el bon estat de forma d’un Barça Lassa que, a banda de mantenir-se invicte a la Lliga Asobal, acumula tres victòries consecutives a Europa. En acabar el partit, l’equip es traslladarà a Varsòvia –uns 200 km més–, on dormirà abans d’encetar un altre llarg viatge.

Un títol en joc a Doha

Des de la capital polonesa el Barça Lassa enllaçarà directament amb el següent repte. Un repte, en aquest cas, que pot significar tornar a Barcelona amb un nou títol internacional sota el braç. I és que els blaugranes viatjaran a Doha (Qatar) –uns 5.600 km més– per disputar la Super Globe com a actual campió de la competició. El torneig reunirà vuit equips campions d’arreu del món, amb l’Al-Najma Club (del Bahrain) com a primer rival. Els de Xavi Pascual buscaran a Doha repetir victòria i endur-se un títol que ja van guanyar el 2013, el 2014 i el 2017.

A Doha, en el millor dels casos, el Barça Lassa haurà de jugar els quarts de final el dimarts 16, les semifinals el dimecres 17 i la final el divendres 19. Si tot va bé, tres partits en quatre dies que, sumats al duel a Brest, significarien jugar quatre enfrontaments en només set dies.

L’equip tornaria a Barcelona en acabar la final de la Super Globe a Doha –7.000 km més– per arribar a casa el dissabte al matí amb més de 15.000 km als cossos. La marató, però, no acabarà aquí, ja que aquell diumenge, a les 18.00 hores, el Barça Lassa tornarà a vestir-se de curt per rebre el BM Sinfin al Palau Blaugrana en el partit de la jornada 7 de la Lliga Asobal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut