Xavi Pascual: “El Cangas necessita punts, i això ens fa estar alerta”

Xavi Pascual: “El Cangas necessita punts, i això ens fa estar alerta”

El Barça Lassa ha tornat a la feina al Palau Blaugrana el dia abans d’afrontar un nou partit de Lliga Asobal contra el conjunt gallec, que ha sumat una victòria en quatre jornades

El Barça Lassa rep aquest dimarts el Frigoríficos Morrazo de Cangas al Palau Blaugrana (19:00 hores) en la cinquena jornada de la Lliga Asobal. Després de la gran victòria a Kristianstad (25-44), l’equip va tornar a Barcelona el diumenge al matí, i sense gaire temps de marge aquest dilluns ha tornat a la feina abans d’una nova jornada de Lliga.

Abans del partit, l’equip ha completat una sessió al gimnàs i alguns llançaments a la pista, i Xavi Pascual ha valorat el moment de l’equip: “El calendari fa que cada dos o tres dies estiguem viatjant i jugant; hem intentat preparar el partit de la millor manera possible i esperem sumar els dos punts”.

El Cangas arribarà al Palau Blaugrana amb només dos punts en les quatre jornades disputades. “Necessiten punts, i això fa que haguem d’estar més alerta”, ha comentat el tècnic blaugrana en aquest sentit. Ha afegit, a més: “Hem d’estar preparats perquè el rival ens pugui presentar diverses trampes en el joc”.

Xavi Pascual està satisfet amb la línia de joc que duu l’equip en els últims partits, i reconeix que “sempre és millor treballar des de la victòria”. El tècnic, en aquest sentit, ha explicat: “Dissabte vam fer un molt bon partit, però ja és el passat. Mantenir la línia que portem és important, però el millor és que l’equip segueixi creixent”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut