Les noies sumen un punt i els nois cauen al camp del Tenis

Les blaugranes van empatar i segueixen en la zona alta de la classificació. Els d’Oriol Torras no van poder sumar tot i els 7 penals dels quals van disposar

El Barça d’hockey herba no va poder encadenar dues victòries en els dos partits que el Barça tenia aquest cap de setmana. L’equip femení, que s’enfrontava al CH Sardinero el dissabte, i el masculí, que va enfrontar-se al RS Tenis el diumenge, van recollir un empat i una derrota dels seus compromisos.

Un punt per seguir a dalt

L’equip dirigit per David Salsench va acabar recollint un punt del Pau Negre després d’empatar a dos davant un dels equips capdavanters de la lliga. Les blaugranes es van avançar en el primer període i van poder ampliar la diferència en el segon gràcies als gols de Dos Santos i Piccardo respectivament. Abans del descans les visitants van escurçar distàncies (2-1) i ja en el tercer període el CH Sardinero va acabar empatant el partit.

Amb aquest punt, les blaugranes es queden segones a tres punt del Sardinero que és líder però el Barça té un partit pendent.

El Tenis va ser més resolutiu

Per la seva banda el primer equip masculí arribava al camp del Tenis amb l’objectiu de puntuar per fer un pas important per ser al sorteig de la Copa del Rei. Tot i la superioritat blaugrana, amb 19 ocasions clares de gol i 7 penals córner per als d’Oriol Torras, els locals es van poder avançar abans del descans (1-0). La davallada blaugrana va arribar en el tercer període quan el Tenis va anotar tres gols. El resultat final va ser de 4-2 per als locals.

Amb aquest resultat el Barça haurà de guanyar els dos partits que es disputaran al Pau Negre davant el CD Terrassa i el Línia 22, i intentar sumar algun punt davant el Polo aquest dijous a les 21.00h.