El campió francès, el primer obstacle

El campió francès, el primer obstacle

El Barça Lassa arrenca la participación a la nova UEFA Futsal Champions League enfrontant-se al KB United en el partit inaugural de la Main Round que es disputa a Bèlgica (dimecres, 17:30h, en directe Esport3)

Comença la Champions aquest dimecres amb un Barça Lassa-KB United (17:30h). El primer rival serà el campió francès, un equip ben organitzat ple d'internacionals de la selecció bleu.

Andreu Plaza s’ha recuperat de la indisposició gàstrica i viatjarà aquest dimecres a Halle per dirigir l’equip. El Barça arriba en un bon moment a la cita, líder a la lliga amb tres victòries en tres partits, i amb les úniques baixes dels lesionats Rivillos i Leo Santana.

La importància de l’average

Al marge de la victòria, també pot ser important el goal average en el partit contra el KB United en cas d’empat final a la lligueta. Tot i que es classifiquen tres equips per a la següent ronda, la primera plaça és vital per tenir un sorteig favorable de cara a l’Elite Round.

Al marge del primer partit contra el KB United, el Barça Lassa també s’enfrontarà al Benfica portuguès (dijous, 17:30h) i al Halle-Gooik belga (dissabte, 20h). Tots els partits en directe per Esport3.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut