La Champions, el títol que li falta a Juanjo

La Champions, el títol que li falta a Juanjo

El porter reconeix que té una “espineta clavada” amb una competició que li ha donat l’esquena fins ara després de jugar quatre Final Fours i perdre una final als penals

Qui la segueix, l’aconsegueix. I el porter blaugrana Juanjo fa més de dotze anys que persegueix el somni de guanyar la Champions, sempre amb el títol a tocar, però sense èxit. “És cert que és un títol que se’m resisteix, sempre m’he quedat a les portes i m’agradaria guanyar-lo abans de retirar-me”, explica Juanjo.

 La temporada 2006/07 va jugar la seva primera Final Four amb ElPozo, a Múrcia, i va perdre a les semifinals contra Movistar Inter. La temporada 2007/08 va jugar la final amb ElPozo, a Moscú, i va perdre als penals contra el Viz rús. La temporada 2015/16 va tornar a la Final Four amb Benfica, a Guadalajara, i va perdre les semifinals contra Ugra. I la temporada passada, ja amb el Barça, una nova derrota a Saragossa contra Inter.

“Serà molt difícil”

Juanjo alerta de la dificultat de la Main Round, on es retrobarà amb el Benfica. “Són partits duríssims, la pista de goma ens perjudica molt i tindrem enfront a grans equips amb jugadors experimentats que coneixem molt bé, està clar que serà molt complicat però intentarem passar com a primers”, diu Juanjo.

Sobre el seu exequip, el Benfica, Juanjo adverteix que són “un equip molt compacte i molt sòlid i serà un rival molt dur”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut