L’afició barcelonista omplirà els carrers de Londres d’esperit culer

L’afició barcelonista omplirà els carrers de Londres d’esperit culer

La PB de London reunirà aficionats culers d’arreu del món a Picadilly Circus en una trobada multitudinària amb motiu del partit de Champions League contra el Totthenham

Quasi 500 penyistes del FC Barcelona arribats de tot el món s’han desplaçat a Londres amb motiu del partit de la Lliga de Campions que el conjunt blaugrana disputarà avui contra el Totthenham Hotspur. Una trobada culer que ha estat iniciativa de la PB London of Great Britain i que comptarà amb un gran nombre d’assistents provinents de Polònia, Romania, Hongria i Barcelona.

Picadilly Circus ha estat el lloc escollit per aquesta trobada multitudinària que tindrà lloc entre les 14:30 i les 15 hores. Una reunió que conjugarà passió i esperança sota la bandera de germanor que uneix els culers de tot el món.

A banda d’aquesta trobada al cor de la ciutat anglesa, la PB London of Great Britain va organitzar també un acte de recepció ahir, dimarts 2 d’octubre. Una cita ideal per a l’intercanvi d’experiències i per a la posada en comú de la passió blaugrana entre aficionats i representats del Club, ja que la penya amfitriona, amb el seu president Eduard Manas al capdavant, va rebre els penyistes i aficionats amb un sopar que va comptar amb la presència de Sergi Marcén, delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya al Regne Unit i Irlanda,  Josep M. Barnils, Directiu en Cap de la Comissió Social del FC Barcelona i Antoni Guil, President de la Confederació Mundial de Penyes del FC Barcelona.

Wembley, un estadi a l’alçada de les expectatives

El partit de Champions League que enfrontarà el Totthenham Hotspur i el FC Barcelona a les 21.00h es disputarà a Wembley, un estadi que ha regalat als aficionats culers moments que recordaran sempre. L’any 1992 el Dream Team blaugrana s’alçava allà amb la primera Copa d’Europa. Ara, els seguidors del Club esperen que la cita d’avui a l’estadi esdevingui, també, una jornada memorable.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut