Ivan Rakitic: “Afrontem el partit a Mestalla amb moltes ganes”

Ivan Rakitic: “Afrontem el partit a Mestalla amb moltes ganes”

El jugador croat ha repassat l’actualitat blaugrana en l’acte en què ha estat el guanyador de la 9a edició del Premi Barça Jugadors; és el vuitè futbolista diferent a aconseguir-ho

El jugador del FC Barcelona Ivan Rakitic ha rebut aquest divendres el 9è Premi Barça Jugadors, organitzat per l’Agrupació Barça Jugadors. El guardó, que reconeix el jugador del Barça amb millor joc net de la temporada 2017/18, l'hi han lliurat el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, i el president de l’Agrupació, Ramon Alfonseda, en un acte celebrat a la Sala Roma del Camp Nou.

El jugador croat ha rebut el premi després de la seva gran temporada, i ha explicat que “és un honor rebre aquest guardó, tindrà un lloc molt especial a casa”. “Poder estar al millor club del món és el més bonic que hi ha, em sento molt afortunat de poder defensar aquest escut”, ha afegit. Rakitic també ha repassat l’actualitat blaugrana: “Afrontarem el partit de diumenge a Mestalla amb moltes ganes després de l’esforç a Wembley. Serà complicat perquè a la Lliga no hi ha cap partit fàcil, però hem d’agafar forces i recuperar-nos”.

A més, també ha recordat el seu gran gol a Wembley del passat dimecres: “És un dels més macos de la meva carrera. A més, va servir per anotar el segon i guanyar davant d’un dels millors equips d’Europa. És un record que quedarà per sempre”. També el president blaugrana, Josep Maria Bartomeu, ha volgut donar les gràcies a Rakitic: “A l’Ivan li hem d’agrair l’aposta personal seva per estar al Barça, tot el que fa per l’equip i el Club. Jugar aquí és molt difícil, té una exigència màxima en cada partit i en cada competició. Ell ho ha guanyat tot amb el Barça i agraeixo molt que vulgui seguir amb nosaltres”.

El vuitè blaugrana a aconseguir-ho

Cal destacar que per primera vegada en la història d'aquest premi, instituït la temporada 2009/10, la primera part de la votació la van protagonitzar els mateixos exjugadors del FC Barcelona. Després del període de votacions, els sis finalistes escollits van ser Andrés Iniesta, Leo Messi, Gerard Piqué, Sergi Roberto, Marc André ter Stegen i Ivan Rakitic. Finalment, ha estat aquest últim qui s’ha endut el guardó que distingeix la millor conducta esportiva de la temporada 2017/18.

El jurat, convocat per l’Agrupació, ha decidit concedir la distinció al jugador per la seva prudència, humilitat i senzillesa. També per la seva integració a l’Entitat, des que va arribar-hi la temporada 2014/15. Així doncs, es converteix en el vuitè futbolista diferent a aconseguir-ho, després de Bojan Krkic (2009-10), Andrés Iniesta (2010/11), Xavi Hernández (2011/12 i 2012/13), Carles Puyol (2013/14), Javier Mascherano (2014/15), Leo Messi (2015/16) i Sergi Roberto (2016/17).

A més, en el mateix acte també s’ha fet una menció especial a José Antonio Zaldúa, exjugador del Barça que va morir el 30 de juny.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut