Barça Lassa - CP Voltregà: Victòria de coratge i constància (5-2)

Els d’Edu Castro s’emporten el triomf en un partit igualat i en què el conjunt visitant ha dominat el marcador durant molts minuts tot i les nombroses ocasions barcelonistes

Triomf del Barça Lassa al Palau contra el CP Voltregà (5-2) en un duel en què els blaugranes han començat dominant el marcador, però han hagut de capgirar els dos gols visitants amb constància i l’eficàcia dels darrers minuts de partit. En la prèvia del matx, els culers han ofert a l’afició del Palau el títol de la Lliga Catalana i la Copa Continental.

Els primers minuts han estat marcats per les poques ocasions per als dos conjunts, si bé el conjunt d’Edu Castro ha generat més sensació de perill ofensiu. Pau Bargalló i Pablo Álvarez han estat les primeres aproximacions més perilloses dels blaugranes.

Sergi Fernández s’ha mostrat molt segur sota pals, i ha evitat que les tres ocasions més clares del Voltregà situessin el Barça Lassa per darrere en el marcador als primers compassos. Els homes d’Edu Castro han mantingut la insistència, i Marc Gual ha avisat el conjunt visitant amb una potent rematada des de la llarga distància. Pocs segons després Pablo Álvarez ha avançat els barcelonistes en generar una bona acció des del darrere de la porteria.

El Voltregà capgira el resultat

Amb el primer gol culer, el partit ha augmentat el ritme i, amb aquest, les ocasions de perill clar per als dos conjunts. Els blaugranes han tingut dues ocasions clares per ampliar la diferència, mentre que el Voltregà ha aconseguit empatar en aprofitar una bola dins l’àrea. Amb el partit sense control els visitants han situat l’1-2 en aprofitar un penal a favor en un llançament en què la bola ha tocat el pal i ha rebotat amb l’esquena de Sergi Fernández.

Insistència blaugrana que té premi

La segona meitat ha estat marcada per uns primers minuts amb igualtat en el joc, però sense ocasions clares de perill. Al darrer quart d’hora el Barça Lassa ha protagonitzat les arribades de perill, fins que Nil Roca ha pogut superar el seu germà bessó i porter del Voltregà i situar el 2-2 al minut 38. Els culers arribaven amb insistència, i ha estat qüestió de temps que el marcador fes justícia.

Tres gols en tres minuts, dos de Pablo Álvarez i un de Nil Roca, han situat el definitiu 5-2 a l’electrònic i han confirmat així els bons minuts del Barça Lassa. Amb aquest triomf, els blaugranes sumen la segona victòria en dos partits a l’OK Lliga. El proper duel serà dimarts, dia 9 d’octubre, al Palau Blaugrana contra el CH Caldes (21.15 hores) en el duel ajornat corresponent a la jornada 2 de la competició domèstica.