Leo Messi:

Leo Messi: "Hem fet un gran partit"

El capità del FC Barcelona, un dels grans protagonistes del partit a Wembley, ha parlat després del partit i ha analitzat: "El primer temps ha estat extraordinari. Hem estat superiors"

El FC Barcelona torna de Wembley amb tres punts més (2-4). I Leo Messi, un dels artífexs d'aquest triomf, ho fa amb un somriure a la boca. Ha comparegut davant del micro de Movistar +, després del partit, i ha analitzat el triomf. "Hem fet un gran partit", ha comentat l'argentí, abans d'afegir: "Mai és fàcil jugar com a visitant a la Champions, però el primer temps ha estat extraordinari. Estem contents, perquè tot ha sortit com volíem. El rival estava perdut en l'inici i hem estat superiors".

Malgrat tot, ha reconegut que el partit s'ha complicat: "Hem tingut una mica de mala sort, amb dos pals i el gol en contra. Després ens hem avançat i ens han marcat de rebot. Però ens hem sobreposat, hem tingut la pilota i hem fet el nostre joc". També ha sentenciat: "No deixarem de banda cap competició, tot i que la Champions és especial. Però no deixarem de lluitar per la Lliga i la Copa ". Paraula de capità.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut