Rakitic:

Rakitic: "La motivació és màxima perquè defensar el Barça és el més gran que hi ha"

El migcampista del FC Barcelona ha parlat en la roda de premsa prèvia al partit contra el Tottenham i ha volgut deixar enrere els últims resultats a la Lliga per centrar-se en l'enfrontament de Wembley

Wembley es prepara per rebre el Barça. I el FC Barcelona es prepara per visitar Wembley. Perquè l'estadi londinenc i el club català tenen una relació històrica molt important i ara, el proper dimecres 3 d'octubre, es tornaran a trobar. Ho faran a la Lliga de Campions, en la segona jornada de la fase de grups, per enfrontar-se al Tottenham de Mauricio Pochettino. Un equip perillós, amb gran talent, i que creix temporada rere temporada. A més, arriben després de perdre el primer partit contra l'Inter i, per tant, amb ganes de triomf en aquesta Champions. Així ho ha assegurat Ivan Rakitic, que ha comparegut en roda de premsa per valorar l'enfrontament de dimecres.

El migcampista ha assegurat que, tot i el resultat de les últimes setmanes, "la confiança i motivació és màxima". "Defensar el Barça és el més gran que hi ha. Dos partits no ens han d'afectar i l'important és estar tots junts. Hem de millorar, però estem tranquils perquè ho estem preparant bé".

A més, ha afegit: "Tenim molt respecte pel Tottenham, perquè juguen molt bé i són perillosos. A més, tots sabem el que significa jugar a Wembley, un estadi que motiva. En els últims anys, ens ha costat jugar la Champions fora de casa, però cal agafar forces. Aquesta és l'oportunitat perfecta, perquè Wembley ha donat moltes coses boniques al Barça i volem gaudir-ne una altra vegada".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut