Barça Lassa – MoraBanc Andorra: S’imposen en un duel decidit en els darrers segons (67-63)

Els homes de Pesic s’imposen en un duel en què els blaugranes han tingut el domini del marcador però el triomf no s’ha certificat fins als darrers segons en un final obert

Triomf agònic del Barça Lassa en un partit molt igualat. D’aquesta manera els homes de Svetislav Pesic s’han imposat al MoraBanc Andorra per 67-63 després de dominar tot el matx per diferències reduïdes davant un rival que no s’han rendit en cap moment. Chris Singleton, amb 16 punts, ha estat el màxim anotador blaugrana del matx.

En els primers compassos de partit el Barça Lassa s’ha mostrat poc encertat en el tir, però poc a poc els homes de Svetislav Pesic han capgirat aquesta situació controlant el rebot i amb un major encert, sobretot des de sota cistella amb Ante Tomic i Chris Singleton com a homes referents en l’atac barcelonista.

La sortida del segon quart, però, ha estat explosiva per als blaugranes amb un parcial de sortida de 9-0. Mica en mica el MoraBanc Andorra ha capgirat la situació i ha tornat el parcial als blaugranes amb un parcial de 0-5 (22-24, min 14). A partir d’aquí, el matx s’ha mantingut igualat en tot moment si bé els culers han dominat el marcador amb diferències que no han superat els cinc punts. Amb el marcador empatat 32-32 els blaugranes han tingut un tres contra un que Pau Ribas no ha pogut definir en els darrers segons del quart (33-32).

Major encert en el tercer quart

En el tercer quart, el Barça Lassa s’ha mostrat molt encertat des de la línia de tres punts, amb dos triples consecutius de Pau Ribas (40-37, min 24). Els blaugranes han mantingut un alt ritme defensiu i una bona fluïdesa de pilota en atac. Això ha permès al Barça Lassa aconseguir un parcial de 8-0 i tenir la major renta del partit fins al moment (48-37, min 25). En els darrers compassos del tercer període, el Morabanc Andorra ha retallat distàncies fins a situar-se a cinc punts (55-50).

Igualtat en tot moment

El matx s’ha mantingut molt igualat, amb el domini blaugrana en el marcador. Després de gairebé tres minuts sense encert per cap dels dos conjunts i amb el marcador 55-54, ha estat el Barça qui ha aconseguit un parcial de 9-0 amb un triple de Singleton i un altre de Pau Ribas (61-54, min 35). Els visitants han sabut reaccionar i ajustar el marcador fins a l’empat a dos minuts per al final (62-62, min 38).

El triomf s’ha decidit en els darrers segons del matx en què el Barça Lassa dominava per 65-63 al entrar en el darrer minut de joc. El rebot barcelonista ha permès als homes de Pesic sumar el triomf amb una cistella final de Pau Ribas (67-63). D’aquesta manera, el Barça Lassa suma la tercera victòria en tres partits abans de debutar a l’Eurolliga el proper dijous 11 d’octubre a la pista del CSKA Moscou (19.00 hores).