Ernesto Valverde: “Estic segur que l’equip farà un gran partit”

Ernesto Valverde: “Estic segur que l’equip farà un gran partit”

L’entrenador blaugrana ha destacat el poder ofensiu i defensiu del conjunt anglès tot i les baixes que té per al duel d’aquest dimecres a Wembey (21.00 hores)

Ernesto Valverde ha destacat la perillositat del Tottenham de cara al partit d’aquest dimecres, si bé el conjunt de Mauricio Pochettino tindrà diverses baixes per el duel que es disputarà aquest dimecres a Wembley (21.00 hores): "Sempre esperes la millor versió del rival. Sabem que tenen baixes importants, però en qualsevol cas coneixem el seu nivell i fortalesa tant en atac com en defensa".

“Serà un partit dur, difícil i atractiu en un escenari increïble però estic segur que l’equip farà un gran partit”, ha afegit Valverde. El tècnic culer ha analitzat l’actualitat de l’equip: “L’última setmana hem tingut problemes de resultats. Volem millorar cada dia, volem refer-nos i demà tenim un partit important per fer-ho”.

Preguntat per Luis Suárez, el tècnic barcelonista ha destacat la gran capacitat golejadora del davanter uruguaià: “té una necessitat bona de gol. És un jugador que ens dona molt i no passa inadvertit”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut