Definits els set possibles rivals de vuitens de la Lliga de Campions

Definits els set possibles rivals de vuitens de la Lliga de Campions

Glasgow City, Linköping, Zuric, Fiorentina, Ajax, Slavia de Praga o LSK Kvinner seran el rival del Barça, cap de sèrie del sorteig del dilluns
Finalitzada aquest dijous tota la ronda de setzens de final de la Lliga de Campions, el Barça Femení, que la va superar en remuntar l’eliminatòria davant del BIIK Kazygurt, ja coneix els seus set possibles rival de vuitens. Són Glasgow City (Escòcia), Linköping (Suècia), FC Zuric (Suïssa), Fiorentina (Itàlia), Ajax (Holanda), Slavia de Praga (República Txeca) o LSK Kvinner (Noruega).

El conjunt que dirigeix Fran Sánchez, quart equip amb millor coeficient de la competició, serà un dels caps de sèrie del sorteig que se celebrarà a Nyon (Suïssa) el dilluns a partir de les 13.00h. És per això que s’enfrontarà a un dels set clubs del segon bombo. Cal recordar que en aquesta fase no poden veure’s les cares equips de les mateixes federacions i, per tant, el Barça no es pot creuar amb l’Atlètic de Madrid.

Durant l’acte, també es coneixerà l’ordre dels camps amb què es disputaran les eliminatòries. L’anada dels vuitens es disputarà entre els dies 17 i 18 d’octubre i la tornada, entre el 31 d’octubre i l’1 de novembre.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut