Edu Castro i João Rodrigues: “La Copa Continental és una competició que ens agrada moltíssim”

Edu Castro i João Rodrigues: “La Copa Continental és una competició que ens agrada moltíssim”

El tècnic blaugrana i el jugador portuguès destaquen l’ambient que es trobaran a Barcelos: “Haurem de donar el millor de nosaltres mateixos”

S’acaba el setembre i arriba una de les cites més esperades d’aquest principi de temporada: la Copa Continental. “És una competició que ens agrada moltíssim”, ha destacat Edu Castro. El Barça Lassa ha entrenat aquest dijous al Palau abans de viatjar aquest divendres al matí cap a la localitat portuguesa de Barcelos: “Juguem contra l’amfitrió i haurem de donar el millor de nosaltres mateixos”.

El Barça Lassa jugarà la semifinal contra el Barcelos el dissabte (22.00 h, hora de Barcelona; Esport3 i CERH-TV) i, en cas de guanyar, disputarà la final el diumenge (18.00, hora de Barcelona) contra el Lleida o el Porto. “Segur que ens pressionaran molt i que ens posaran les coses molt difícils”, ha afirmat Castro, que no podrà comptar amb el lesionat Matias Pascual: “És una baixa important perquè Matias Pascual aporta moltes coses a l’equip”.

João Rodrigues: “El Barça està preparat per jugar en ambients hostils”.

Un dels que coneix a la perfecció l’ambient que es trobarà el Barça Lassa a “la Catedral” de Barcelos és João Rodrigues: “És una ciutat d’hoquei i jugarem amb un pavelló ple i amb molta passió”, ha explicat davant els mitjans de comunicació, desitjant que “tan de bo sempre estiguin plens els pavellons com a Barcelos”.

En l’àmbit esportiu, el portuguès ha destacat que el Barcelos “és un rival molt difícil on els equips grans gairebé sempre empaten o perden allà”. “Haurem d’entrar molt bé en el partit per no ser sorpresos”. “El Barça està preparat per jugar en ambients hostils”, ha conclòs.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut