Matias Pascual pateix una lesió a l’adductor de la cama esquerra

Matias Pascual pateix una lesió a l’adductor de la cama esquerra

El defensa argentí va lesionar-se durant l’estrena de l’OK Lliga a Riazor i aquest cap de setmana no es desplaçarà a Portugal per afrontar el títol europeu

El defensa del Barça Lassa d’hoquei patins, Matias Pascual, té una lesió a l’adductor de la cama esquerra que li impedirà disputar la Copa Continental. L’argentí va lesionar-se durant la segona part del Liceo – Barça Lassa (4-5), corresponent a la primera jornada de l’OK Lliga.

Les proves realitzades han confirmat que té una lesió que no li permetrà estar present a la localitat portuguesa de Barcelos, seu de la Copa Continental aquest cap de setmana. Pascual es quedarà a Barcelona per seguir el seu pla de recuperació i, per tant, es perdrà la semifinal contra el Barcelos (22.00h, hora de Barcelona; Esport3 i CERH TV). En el seu lloc, Edu Castro convocarà Àlex Joseph, jove jugador de l’hoquei formatiu blaugrana, que ja va estar present a la Final Four de la Lliga Europea a Porto i que el passat dissabte va proclamar-se campió d’Europa sub-20 a Portugal.

L’evolució de la lesió marcarà el retorn de Pascual per als següents compromisos d’OK Lliga. El Barça Lassa jugarà els seus primers partits d’OK Lliga al Palau el 5 i el 9 d’octubre contra el Voltregà i el Caldes (21.00 hores).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut