CB Prat – Barça Lassa B (92-80): Sotscampions de la Lliga Catalana LEB

Un parcial de 13 a 4, en el tercer quart, impossibilità el triomf blaugrana

Els blaugranes repetien rival de la temporada anterior a la Final de la Lliga Catalana LEB, el CB Prat i com l’any passat a Reus,els blaugranes no han pogut superar a l’equip del Baix Llobregat, degut a l’encert local a la part final del tercer quart, fet que ha fet anar a remolc als joves blaugranes.

Intensitat i igualtat

Els blaugranes van sortir sense complexos davant un CB Prat que acollia a la seva pista la final de la Lliga Catalana LEB. Els joves entrenats per Ocampo es mantenien per davant en el marcador, en el minut 8 del primer quart (14-19) desprès d’un 2+1 de Sergi Mártinez. El ritme del quart era blaugrana i el triomf per 17 a 24, a la fi dels 10 primers minuts, reflexava el que s’havia vist sobre la pista del Baix Llobregat.

En el segon quart, el tir exterior del CB Prat funcionava i s’acostaven a un sol punt (27-28) en els primers tres minuts de joc. Els blaugranes no es deixaven sobrepassar en el marcador i un triple de Max Esteban, situava el 32 a 39 en el marcador amb el temps mort dels locals, però l’encert, de nou, en el tir de tres punts possibilitava al CB Prat, marxar al descans amb un 46 a 43 favorable.

Marca el tercer quart

Els d’Ocampo sortien concentrats i amb una cistella de Diagne, empataven a 52, en els primers tres minuts de joc. El CB Prat dominava el marcador al llarg del tercer període, situant-se amb un 64 a 56 en el minut 8 i diverses pèrdues de pilota blaugranes deixaven el quart amb un 70 a 58, màxima diferència del partit.

Un parcial de 0 a 5 tornava a posar al Barça Lassa B al partit (77-71) en el minut 4 del darrer quart i quant millor ho estaven fent els blaugranes, l’encert exterior del CB Prat els donava distància en el marcador (87-73) a quatre minuts de la fi del partit. Malgrat els intents de reduir la distància, els blaugranes ha vist com els locals s’imposaven per 92 a 80.