Barça Femení - BIIK Kazygurt: Remuntada i a vuitens de la Champions League! (3-0)

Les culers s’han apoderat del control del partit, la pilota i les ocasions des del segon u i, d’aquesta manera, han pogut remuntar el resultat advers del partit d’anada i classificar-se per a la següent ronda

Propera parada: vuitens de final de la Champions League. Les barcelonistes remunten l’1-3 advers del partit d’anada i avancen ronda a la competició de les estrelles. El control de l’esfèrica al llarg de tot el partit ha conduït a la porteria rival i, d'aquesta manera, s’han marcat les tres dianes que han certificat la remuntada (3-0). Patri Guijarro, Marta Torrejón i Martens han estat les autores dels gols.

Ocasions culers gràcies a la possessió

La pilota ha estat culer. Ja des del xiulet inicial, tot i que havia sacat de centre el conjunt visitant. Així, doncs, el primer gol barcelonista no ha tardat a cantar-se. Una jugada d’associació per tot el camp, que ha arribat al seu punt àlgid a la frontal de l’àrea amb una paret entre Duggan i Patri, ha desembocat a la primera diana. Patri Guijarro amb un potent xut ha portat l’esfèrica al fons de la xarxa.

Instal·lades a camp visitant, els xuts de les barcelonistes -que contra el BIIK Kazygurt han dut la samarreta groga- s’han succeït. Ara bé, les ocasions no han entrat a la porteria kazakh. Unes vegades per la inspiració de la portera i capitana Zheleznyak i d’altres perquè la pilota de les estrelles s’ha desviat. Però tot ha canviat als instants inicials de segona part. Marta Torrejón, de cap després d’un refús de la portera, ha establert el 2-0.

Martens certifica la superioritat i la remuntada

Amb la classificació virtual (2-0), i amb quasi tota la segona part per davant, el signe del partit no ha virat. Les de Fran Sánchez han seguit tenint el pes del matx, ja que fins al xiulet final, la pilota ha continuat en botes culers. Fins i tot, s’ha pogut veure el 3-0, però s’ha estavellat al travesser. Però Martens ha deixat en anècdota aquest espectacular xut d’Andonova que ha anat a la fusta i ha fet que el Miniestadi cantés el 3-0.

La jugada de l’holandesa plena de verticalitat i tècnica amb la pilota cosida al peu dret ha abocat, definitivament, al tancament del partit. Així, doncs, les de Fran Sánchez, superiores durant els 90 minuts d’aquest matx de setzens de tornada de la Champions League, han passat a vuitens de la competició de les estrelles.