Marc-André ter Stegen: 150 partits oficials amb el FC Barcelona

Marc-André ter Stegen: 150 partits oficials amb el FC Barcelona

El porter alemany, que va arribar procedent del Borussia Mönchengladbach al 2014, ha arribat a aquesta xifra en el duel contra l’Athletic Club

Xifra rodona per a Marc-André ter Stegen. Amb el partit disputat davant l’Athletic Club (1-1), el porter alemany ha celebrat el seu 150è partit amb la samarreta del Barça. El jugador blaugrana, que va debutar el 17 de setembre de 2014 davant l’Apoel FC, s’ha consagrat a la porteria del Barça i ho ha fet amb l’estima de tota l’afició blaugrana.

I és que des que va trepitjar el Camp Nou, Ter Stegen tenia clar que volia defensar la porteria del Barça. El porter alemany, un dels més estimats per l’afició, no ha deixat d’acumular bones actuacions amb la samarreta culer. En els 150 partits que ha disputat, Ter Stegen acumula un total de 109 victòries, 24 empats i 17 derrotes, amb un total de 138 gols encaixats.

Un palmarès envejable

La llista de trofeus assolits amb el Barça de Marc-André ter Stegen és més que envejable: tres Lligues, una Champions League, un Mundial de Clubs, quatre Copes del Rei, una Supercopa d’Europa i una Supercopa d’Espanya. El títol més important, però, és haver-se guanyat l’estima d’un Camp Nou que es sent tranquil amb el porter alemany sota pals.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut