Quan i on veure el FC Barcelona - Athletic Club

Consulta els horaris i les televisions d'arreu del món on es podrà veure el setè partit de lliga, el quart dels blaugranes com a locals, de la temporada 2018/19

Toca tornar a alçar el vol. Després de la derrota a Butarque, el FC Barcelona disputa la jornada 7 de lliga contra l’Athletic Club (16.15 hores, beIN La Liga). El Camp Nou serà testimoni d’aquest enfrontament entre catalans i bascos, i l’escenari per retrobar-se amb la victòria.

El partit es podrà veure en directe per BeIN LaLiga a les 16.15 hores i també es podrà seguir el minut a minut a la web del Club i a través dels perfils oficials en les diferents xarxes socials. A continuació, oferim la llista amb els horaris i els canals televisius que retransmetran el partit entre Barça i Athletic Club.

Dissabte, 29 de setembre

Canadà – Vancouver (7:15 AM) / Toronto (10:15 AM)
BeIN Sports

Estats Units – Los Angeles (7:15 AM) / Nova York (10:15 AM)
BeIN Sports

Amèrica Llatina – Ciutat de Mèxic (9:15 AM) / Bogotà (9:15 AM) / Santiago de Xile (11:15 AM) / Buenos Aires (11:15 AM)