IFK Kristianstad – Barça Lassa: Golejada a Suècia per seguir en la bona línia (25-44)

El Barça Lassa s’ha endut els dos punts del Kristianstad Arena en un partit on els blaugrana han sabut patir a la primera part per sentenciar amb contundència a la segona

En la tercera jornada de la EHF Champions League, El Barça Lassa s’ha imposat a la pista del Kristianstad suec per 25-44. L’alta exigència de la competició europea s’ha notat tot i el resultat. Un matx on els culers han sabut patir per després imposar-se amb contundència. Amb aquest triomf, els blaugrana sumen dues victòries de tres partits possibles. Dolenec i Dika Mem han estat els jugadors més destacats amb 7 i 6 gols respectivament.

Partit molt igualat

El Kristianstad Arena, que estava a vessar, ha vist com els jugadors locals començaven el partit entonats. I és que en els primers instants del partit, l’equip suec s’ha posat 2-0. El Barça Lassa, que havia sortit una mica adormit, li ha costat posar-se per feina. Quan ho han fet, la solidesa defensiva i les accions al contraatac han provocat que els blaugrana ja guanyessin 4-7 als 12 minuts de joc. La reacció local ha arribat i quan el Kristianstad ha aconseguit un parcial de 4-0, Pascual ha demanat temps mort per revertir la situació.

La teoria era clara: contundència defensiva i ajuda en els bloquejos. I Així ha estat, els blaugrana han aconseguit un parcial de 0-4 i tornar als tres gols de renda. En els últims minuts de la primera meitat el Barça Lassa no ha perdut la concentració.  Les grans transicions ofensives i les aturades de Möller, ha fet que els blaugrana guanyessin al descans 14-19.

Impecable segona part del Barça Lassa

A la represa la maquinària blaugrana ha sigut demolidora:  nou gols a favor i només dos en contra. La segona meitat no ha tingut punt de comparació amb els primers trenta minuts. El Barça Lassa no ha permès llançaments plàcids als locals i junt amb l’efectivitat en atac ha generat que la renda dels blaugrana no deixés d’augmentar. Quan restava un quart d’hora pel final del partit els culers tenien la victòria a la butxaca 19-33.

Amb el partit sentenciat ambdós equips s’han acomodat a la pista però sense baixar la intensitat. La tercera jornada de la EHF Champions League pel Barça Lassa ha acabat 25-44. Amb aquest triomf, els blaugrana sumen dues victòries en tres partits i es col·loquen en la part alta d’un dels grups més complicats de la competició europea.

El pròxim matx dels homes de Xavi Pascual serà el proper dimecres 3 d’octubre al Palau Blaugrana davant el CB Cangas, partit corresponent a la cinquena jornada de la Lliga Asobal.