Confirmats els jugadors convocats per al partit a Calcuta

Confirmats els jugadors convocats per al partit a Calcuta

Robert Fernández, Roger Garcia i Fernando Navarro són els debutants en la llista del ‘Chapi’ Ferrer

Albert Chapi Ferrer ja ha donat a conèixer els 18 jugadors que s’emportarà a Calcuta per enfrontar-se a les llegendes del Mohun Bagan AC. El matx tindrà lloc aquest divendres 28 a l’estadi Vivekananda Yuba Bharati Krirangan a les 19 hores, hora local (15.30 hores a Barcelona),  i suposarà el vuitè enfrontament d’Albert Chapi Ferrer com a entrenador de l’equip d’exjugadors barcelonistes. Aquest partit està organitzat per la Football Next Foundation.

Aquest és el llistat de jugadors que l’entrenador blaugrana s’emportarà a l’Índia, en què destaquen Robert Fernández, Roger Garcia i Fernando Navarro, que per primera vegada jugaran amb els Barça Legends. La resta de jugadors són Jesús Angoy, Albert Jorquera, Xavier Sánchez Jara, Frédéric Dehu, Juan Carlos Rodríguez, José Edmílson, Juliano Belletti, Simao Sabrosa, Jari Litmanen, Jofre Mateu, Andoni Goikoetxea, Gabri Garcia, Javier Saviola, Pedro López Martínez Landi i Damià Abella.

Amb Albert Chapi Ferrer com a tècnic, l’equip d’exjugadors blaugrana suma fins al moment cinc victòries, un empat i una derrota. Després del triomf de la formació de llegendes del Club a Moçambic contra els Mambas Legends (0-1) i dels duels amb el Manchester United (2-2) i el Hristo Stóitxkov & Friends (3-2) al mes de setembre, a l’abril els de Chapi Ferrer viatjaven al Brasil per veure’s les cares amb la Seleçao Pernambucana en un partit que va acabar amb victòria barcelonista (1-0).

França va ser la destinació següent de la formació de llegendes del Club, on es va imposar a Le Havre AC Legends (1-3) i a l’Olympique de Marsella (3-0). L’últim enfrontament dels Barça Legends fins ara es va disputar a Romania, contra els Romania Legends (0-2). Així, l’equip barcelonista continua sumant partits per fer arribar la marca Barça i els seus valors arreu del món.

A banda del matx, estan previstes diferents accions institucionals i comercials, així com una activitat amb les Barça Academy que el Club té a l’Índia a les ciutats de Delhi i Bombai, amb la presència de l’argentí Javier Saviola.

El duel contra les llegendes del Mohun Bagan AC a terres índies es podrà seguir per Barça TV, Barça Vídeo i el canal de YouTube del Club.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut