UB Conquense - Barça B: A mantenir la dinàmica positiva

UB Conquense - Barça B: A mantenir la dinàmica positiva

16.00 HORES (Barça TV) L’equip de Garcia Pimienta, que ha sumat quatre dels darrers sis punts possibles a la Lliga, busca consolidar la seva línia ascendent aquesta tarda a l'estadi La Fuensanta de Conca

El Barça B busca mantenir la dinàmica positiva aquesta tarda a l’estadi La Fuensanta de Conca. L’equip de Garcia Pimienta, que ha sumat quatre dels darrers sis punts possibles a la Lliga, vol consolidar la seva línia ascendent davant d’un rival nou a la categoria, la UB Conquense, que ha sorprès a tothom pel seu bon inici de temporada, on ha sumat set punts (dues victòries davant de l’Ejea i del Sabadell i un empat davant del Peralada) que li permeten gaudir d’una còmoda cinquena posició a la Lliga.

El Barça B arriba a Conca amb la bona notícia de l’alta mèdica d’Oriol Busquets i conscient que el UB Conquense va perdre el seu darrer matx de Lliga a casa davant de l’Olot (0-1). “És un partit complicat davant d’un rival que ha fet un bon inici de Lliga tot i la darrera derrota a casa. Nosaltres portem dos partits sense perdre i volem mantenir aquesta línia de bons resultats”, ha declarat el tècnic Garcia Pimienta, qui considera que el Barça B anirà de “menys a més” a mida que el grup de joves jugadors s’adapti a la dificultat de la categoria.

La llista de jugadors convocats del Barça B la formen: Iñaki Peña, Carevic, Morer, Guillem, Mingueza, Chumi, J. Cuenca, Miranda, Sarsanedas, O. Busquets, Monchu, Riqui Puig, Collado, McGuane, Ballou, Kike Saverio, Mujica i Abel Ruiz.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut