La convocatòria del FC Barcelona per rebre el Girona FC

La convocatòria del FC Barcelona per rebre el Girona FC

Ernesto Valverde ha donat a conèixer els 18 jugadors citats per afrontar el retorn a la Lliga contra el conjunt gironí al Camp Nou (20.45 hores)

El FC Barcelona està a punt per al primer duel català de la temporada. Per aquest partit d’aquest diumenge a les 20.45 hores al Camp Nou, Ernesto Valverde ha facilitat aquest dissabte la llista de 18 convocats per al FC Barcelona-Girona FC.

Per aquest matx, el tècnic blaugrana ha decidit convocar els següents futbolistes: 1. Ter Stegen, 2. Semedo, 3. Piqué, 4. Rakitic, 5. Sergio, 6. Denis Suárez, 7. Coutinho, 8. Arthur, 9. Luis Suárez, 10. Messi, 11. Dembélé, 13. Cillessen, 15. Lenglet, 18. Jordi Alba, 19. Munir, 20. S. Roberto, 22. Vidal i 23. Umtiti. Queden fora de la convocatòria per decisió tècnica Rafinha, Samper, Vermaelen i Aleñá i també Malcom, per lesió.

Darrera sessió abans del partit

Aquest dissabte l’equip s’ha exercitat per darrera vegada abans del partit contra el Girona FC. Una sessió que ha comptat amb els jugadors disponibles del primer equip i Jokin Ezkieta del Barça B al camp Tito Vilanova. D’aquesta manera, els blaugranes han ultimat els darrers detalls per al primer duel català del curs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut