Valverde: “El Girona vindrà sense complexos i a guanyar”

Valverde: “El Girona vindrà sense complexos i a guanyar”

El tècnic blaugrana ha destacat en roda de premsa: “Eusebio és un entrenador que sempre planta cara, serà un partit molt intens”

Després de debutar a la Champions amb una contundent victòria davant el PSV (4-0), torna la Lliga al Camp Nou. El FC Barcelona rep la visita del Girona (diumenge, 20.45 hores), i el tècnic blaugrana, Ernesto Valverde, ha deixat clar en roda de premsa que “el Girona vindrà sense complexos, a guanyar i sabent que no té res a perdre”.

L’entrenador blaugrana ha destacat també que “el Girona ja va fer un gran any la campanya passada, amb una mentalitat molt de jugar cap amunt, i a més aquest any compten amb Eusebio, un entrenador que sempre planta cara”. “Ens espera un partit intens, el primer d’una setmana en què jugarem tres partits molt forts en només sis dies”, ha afegit.

A més, Valverde ha explicat: “Haurem d’estar molt fins, perquè ells vindran molt bé. Ja hem jugat contra Eusebio i ell també ho ha fet contra el Barça, sabem més o menys què ha passat i sempre ho tenim en compte a l’hora de preparar el partit. El Girona se’n surt bé amb dos sistemes, però coneixent Eusebio pot ser que facin un pas endavant. Tenen centrals que van bé per dalt i també Stuani. Cal tenir en compte el gran potencial aeri i les jugades assajades”.

Pel que fa als noms propis, el tècnic blaugrana ha afirmat: “Arthur va tenir gastroenteritis i no va entrenar-se divendres. Veurem si està disponible per a l’entrenament de dissabte. Malcom? Esperem que ja s’incorpori. Divendres va fer tot l’entrenament amb el grup. Com més jugadors disponibles hi ha més jugadors es queden fora de la convocatòria, però la temporada és molt llarga”, ha conclòs Valverde.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut