Liceo – Barça Lassa: Comença l’aventura de l’OK Lliga!

Liceo – Barça Lassa: Comença l’aventura de l’OK Lliga!

(20.00 hores, Esport3) El Barça Lassa afronta a Riazor la primera jornada d’una competició regular que ha guanyat les cinc últimes temporades

Comença l’OK Lliga. I què millor que un Liceo - Barça Lassa per estrenar la Lliga 2018/19. Després de superar amb èxit la Lliga Catalana i de caure a la Supercopa després de 300 dies sense perdre, toca afrontar l’inici de la competició regular. L’objectiu? Aconseguir la sisena consecutiva i la 30a de la història de la secció.

L’atzar del sorteig fa que aquest dissabte (20.00 hores, Esport3 i TVG) es repeteixi la final de Sant Sadurní, on es va perdre contra els gallecs (3-2). “Tenim ganes d’anar a La Corunya i de fer un partit millor que el de diumenge passat”, ha expressat Edu Castro, rebutjant qualsevol ànim de venjança. “Ara és l’inici de l’OK Lliga, que és l’objectiu de la temporada i, després d’aquest partit, en quedaran 29”. L’única vegada que la màxima competició estatal ha començat amb un Barça – Liceo va ser la temporada 1983/84, amb un empat a cinc al Palau i amb gols de Centell (2), Vila-puig, Venteo i Josep Enric Torner.

Al llarg d’aquesta setmana, l’ “equip s’ha preparat a consciència”, ja que “sabem on anem a jugar”. “El Liceo et pot guanyar en qualsevol moment de la temporada”, ha afirmat Castro. Les dades demostren el que costa imposar-se a Riazor: L’última vegada que s’hi va guanyar va ser la temporada 2011/12 (4-6). Des de llavors, dues derrotes i sis empats. I en registres generals, dels 115 partits que han jugat Barça i Liceo des del 1979, en totes les competicions, el balanç és de 65 victòries blaugranes, 27 empats i 23 derrotes.

Pablo Álvarez: “Ha estat una llàstima perdre la Supercopa; s’ha de felicitar el Liceo”

Davant els mitjans de comunicació Pablo Álvarez s’ha mostrat ambiciós per afrontar una nova OK Lliga: “Sempre la volem guanyar i ara ens toca jugar un gran partit contra el Liceo”. L’argentí ha analitzat la pretemporada, destacant que “hem tingut partits molt intensos durant la pretemporada i ha estat una llàstima perdre la Supercopa; s’ha de felicitar el Liceo”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut