Barça Lassa - Telekom Veszprém HC: Primers punts a la Champions! (31-28)

Els de Xavi Pascual, consagrats al Palau, aconsegueixen la primera victòria en competició europea

El Barça Lassa aconsegueix els seus primers dos punts del grup A de la Champions League contra el Telekom Veszprem HC (31-28), després de perdre a la primera jornada contra el Rhein-Neckar Löwen. El Palau Blaugrana s’ha convertit en tot un feu impenetrable per als rivals, sobretot per a l’equip hongarès que en la seva novena visita mai ha guanyat a la pista culer.

Molta igualtat

Els homes de Xavi Pascual han sortit al parquet del Palau amb molta energia des del principi, però el primer a marcar ha estat l’exblaugrana Nagy per als hongaresos. Als primers minuts els culers han estat superiors i s’han imposat al marcador amb un clar 4-1. Amb aquest resultat el Telekom Veszprém ha sortit amb atac de set i ha aconseguit remuntar el partit, situant l’empat al marcador (7-7). El partit ha estat molt ràpid, de porteria a porteria sense descans. El Barça s’ha basat molt en la jerarquització ofensiva i el joc per les bandes. Mentre que el Veszprém, molt motivat, ha buscat en tot moment la seva segona victòria a la competició mitjançant la seva potència física i el seu joc pels extrems.

De la mà de Mortensen i Mem els blaugranes han anat imposant la seva efectivitat i han aconseguit un 17-14 al descans. Aquest resultat no hauria estat possible sense Pérez de Vargas que, immens sota pals, ha ajudat a aconseguir aquesta superioritat en el marcador amb grans aturades.

Solidesa a la segona meitat

A la segona part el partit ha estat més interromput i amb menys ritme, però el Barça tot i les dificultats en les que els ha posat l’equip hongarès, s’ha mantingut per davant del marcador. Un gran Gajic amb 8 punts i les aturades de Sterbik han estat els encarregats d’anar estrenyent el marcador sense deixar que el Barça Lassa anés més de cinc per sobre. Per la seva part els blaugranes han gaudit de les grans actuacions de Mem (6) i Mortensen (7) i de la solidesa defensiva de l’equip. Per als últims dos minuts Xavi Pascual ha hagut de demanar el temps mort (30-27). Els errors finals podien posar en dificultat tot un bon partit i amb un marcador tan just era important mostrar gran solidesa tant en defensa com en atac. Nagy ha fet l’últim punt del partit però no ha servit de res, i el partit ha acabat 31-28 sent la primera victòria del Barça Lassa en aquesta competició. El pròxim partit serà dimecres contra el Bidasoa Irún, matx corresponent a la quarta jornada de la Lliga Asobal.