PRÈVIA – Arriba el primer derbi català de la temporada

PRÈVIA – Arriba el primer derbi català de la temporada

(20.45 hores, Movistar Partidazo) El Barça vol sumar la setena victòria seguida en aquest inici de curs contra un rival amb gust pel bon futbol

El Camp Nou serà l’escenari del primer matx entre equips catalans del curs (20.45 hores, Movistar Partidazo). Barça i Girona s’enfrontaran en un duel entre dos conjunts que han protagonitzat un bon inici de Lliga. Els de Valverde han guanyat tots els partits oficials que s’han disputat (sis de sis), i el conjunt de l’exblaugrana Eusebio arriba després de registrar el seu millor inici a Primera Divisió. El conjunt gironí és sisè amb 7 punts dels 12 possibles i està instal·lat en posicions europees, després de superar el Celta en la darrera jornada (3-2).

Mateix sistema, diferent filosofia

Els de Montilivi presenten una imatge renovada amb la presència d’Eusebio a la banqueta, que ha substituït un Pablo Machín que ara dirigeix el Sevilla FC. Tot i això, el Girona manté el bloc i el sistema que el van dur a realitzar una bona campanya 2017/18, amb adquisicions com l’extrem Patrick Roberts –cedit pel Manchester City–, el davanter Seydou Doumbia i l’aparició al lateral dret del juvenil Pedro Porro, una de les sensacions de l’inici de temporada. Els tres jugadors estan presents a la convocatòria dels gironins per enfrontar-se al Barça.

La llista completa del Girona és la següent: Iraizoz, Bono, Bernardo, Alcalá, Granell, Stuani, Pere Pons, Portu, Borja García, Aday, Douglas, Juanpe, Roberts, Muniesa, Doumbia, Aleix Garcia, Pedro Porro i Eric Montes.

Tot i tenir un calendari dur en aquest inici (Madrid, Vila-real, Celta, Barça i Betis), el tècnic val·lisoletà està aconseguint un gran rendiment d’un bloc que es coneix a la perfecció. Ara bé, es tracta d’un grup que va caure l’any passat per 6-1 al Camp Nou després d’un gran partit del conjunt blaugrana.

Valverde: “Haurem d’estar molt fins”

En la roda de premsa prèvia al partit, el Txingurri ha advertit de la perillositat del Girona. Per tant, els culers, tal com ha explicat Valverde, hauran d’estar molt fins. Així doncs, el joc fluid dels blaugranes serà una de les principals claus per guanyar el matx. Val a dir que els números estan a favor dels blaugranes. Dels darrers 33 partits de Lliga que ha vist el Camp Nou, el FC Barcelona n’ha guanyat 30. Per assolir l’objectiu del triomf el tècnic barcelonista ha convocat 18 futbolistes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut