Procés de sol·licitud d’abonaments de bàsquet per al Palau Blaugrana

Procés de sol·licitud d’abonaments de bàsquet per al Palau Blaugrana

El divendres 7 de setembre (10.00 h) s’obre el formulari per sol·licitar un dels 120 abonaments del Palau disponibles per als socis i per escollir hora per venir a l’OAB a fer-ne la tramitació per a la temporada 2018/19

El divendres 7 de setembre a les 10.00 hores s’obrirà per als socis el formulari de sol·licitud d’un abonament per seguir la temporada del primer equip de bàsquet al Palau Blaugrana.

Des del formulari que trobareu al final d’aquesta informació podreu sol·licitar online el vostre nou abonament, i també escollir el dia i l’hora per venir a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB) a tramitar-ne l’adquisició per a la temporada 2018/19.

En aquesta ocasió, el Club posa a disposició dels socis un total de 120 abonaments per a aquesta temporada, que s’aniran reservant per ordre d’inscripció.

L’accés al formulari el trobareu al final d’aquest text. Els socis que facin la petició hauran d’escollir el dia i l’hora entre el 12 i el 14 de setembre (de 10.00 a 19.00 hores) per venir a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB) a tramitar l’abonament.  

Després dels primers 120 formularis rebuts, a partir del soci 121 i fins al 200 seran peticions que quedaran a la reserva i s’informarà als interessats en el cas que algun dels primers no s’abonin finalment. El Club contactarà amb els reserves que puguin venir a abonar-se.

Així mateix, als socis reserves se’ls informarà que en el cas que el dia 5 d'octubre no s’hagi contactat amb ells, es destruirà aquesta llista de reserves i en cap cas es tractarà d’una llista d’espera per abonar-se a la secció. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut