Rolands Smits: “Tinc moltes ganes i espero ajudar l’equip”

Rolands Smits: “Tinc moltes ganes i espero ajudar l’equip”

“Puc ajudar en el rebot, jugar al pal baix i també anotar des de l’exterior”, comenta Smits sobre el seu joc

Rolands Smits és un dels nouvinguts aquest curs al Barça Lassa. Fitxat l’estiu del 2017, l’aler pivot letó va disputar el darrer curs com a cedit a les files del Fuenlabrada i disputarà la seva primera temporada a Barcelona sota les ordres de Svetislav Pesic. En una entrevista per a Barça TV, Smits explica els seus inicis en el bàsquet i què espera de la seva etapa a Barcelona.

És molt especial, un dels equips més grans com és el Barça i és un pas endavant en la meva trajectòria esportiva”, comenta Smits respecte la seva arribada al Barça. El letó, que explica que cap dels seus familiars jugava a bàsquet, revela que es va aficionar a aquest esport “perquè de petit ja era prou alt per la meva edat i anava a veure partits de bàsquet i allà va començar tot. El meu primer equip, fins als 16 anys, va ser el Valmiera, que és d’on soc jo. Després vaig marxar a Fuenlabrada”.

Aportar a l’equip

Pel que fa al seu rol i les seves qualitats com a jugador, Smits comenta que “crec que puc rebotejar, defensar, puc jugar de 3 i de 4, i fins i tot el curs passat vaig jugar de 5. Puc jugar al pal baix, que crec que és una de les coses que faig bé i també puc anotar de fora. No soc cap tirador, però puc anotar”.

Respecte si esperava arribar aquest estiu al Barça, Smits revela que no hi pensava molt durant el curs. “No estava preocupat per si vindria o no, vaig fer la meva feina i em van dir que tornés, i aquí estic”. Finalment, quines expectatives té Smits? “Tinc moltes ganes i espero que aquest any sigui el millor dels últims anys. L’Eurolliga podria ser el títol més important, però tots ho són, no vull dir que un és més important que l’altre”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut