Setena Supercopa Asobal consecutiva

Setena Supercopa Asobal consecutiva

De les 33 edicions disputades fins al moment d’aquesta competició, el Barça Lassa n’ha guanyat 21 amb l’aconseguida aquest diumenge a Logronyo

El Barça Lassa ha repetit títol de Supercopa Asobal aquest diumenge a Logronyo per setena vegada consecutiva. Els blaugranes s’han imposat al conjunt local, el BM Logroño La Rioja (27-35), i s’ha adjudicat el 21è títol d’aquesta competició en la seva història. D’aquesta manera ha reafirmat el seu domini en el palmarès, ja que en total s’han disputat 33 edicions. El segueixen, amb tres títols cadascú, els ja desapareguts Ciudad Real i San Antonio.

La d’aquest diumenge era la desena Supercopa Asobal per al tècnic Xavi Pascual des que va agafar les regnes del primer equip el febrer del 2009. Des d’aleshores, deu finals i vuit títols. Al capdavant de l’equip només va deixar escapar la Supercopa dels anys 2010 i 2011. Amb aquest, Pascual ja suma l’espectacular xifra de 45 títols com a primer entrenador blaugrana.

El títol que ha aixecat el capità Víctor Tomàs al Palacio de Deportes de La Rioja és el segon del curs per als blaugranes, que fa una setmana també guanyaven la Supercopa de Catalunya a Granollers. Un inici immillorable per afrontar l’arrencada de la Lliga Asobal i de la EHF Champions League.

Per a cinc jugadors és l’estrena del seu palmarès en títols Asobal: Ludovic Fabregas, Kevin Möller, Casper Mortensen, Thiagus Petrus i Gilberto Duarte. Per a d’altres, en canvi, és la continuació d’una col·lecció. És el cas de Víctor Tomàs (11), Ariño (8), Entrerríos (7) o Sorhaindo (7).
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut