Descomptes per als socis no abonats per als partits al Camp Nou

Descomptes per als socis no abonats per als partits al Camp Nou

Tindran un 50% de rebaixa en el preu en els compromisos de la primera volta de la Lliga, excepte el del Reial Madrid

Els socis no abonats poden gaudir d’un 50% de descompte en els partits de la primera volta de la Lliga al Camp Nou, amb l’excepció del duel contra el Reial Madrid. Ja estan a la venda els tres compromisos següents contra l’Osca, el Girona i l’Athletic Club, però progressivament s’aniran posant a la venda la resta dels partits de la primera volta, que conclou amb un duel contra l’Eibar al gener.

Per a aquesta promoció es posaran a disposició dels socis no abonats un màxim de 3.000 entrades amb aquest descompte. La resta de socis que vulguin adquirir entrades per als partits de la primera volta de Lliga hauran de comprar-les amb el descompte que es defineixi per a aquell enfrontament (habitualment el 20%).

Cada soci podrà comprar dues entrades amb aquest descompte, una per a ell i una altra per a un acompanyant. Les entrades se sol·licitaran a través d’un formulari específic en què no es triaran seients, només la zona de preus. Les zones per a les quals s’oferiran entrades variarà segons la disponibilitat.

Les entrades amb un 50% de descompte es recolliran a Taquilles a l’Accés 15 el mateix dia del partit al Camp Nou. Les haurà de recollir el soci peticionari identificant-se amb el seu DNI.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut