S’incorporen Candela Andújar i Claudia Pina

S’incorporen Candela Andújar i Claudia Pina

Les subcampiones del món sub-20 han portat a terme el primer entrenament de la pretemporada amb el Barça Femení
L’entrenament d’aquest dilluns a la Ciutat Esportiva ha pogut comptar ja amb la presència de dues de les subcampiones del món sub-20: Candela Andújar i Claudia Pina. Cal recordar que van acabar divendres la seva brillant participació a la competició celebrada a França. Així, les dues jugadores del planter –que aquesta temporada portaran a terme dinàmica de primer equip- han completat el primer entrenament de la pretemporada amb el Barça Femení.

Èxode internacional

Ha estat, però, una sessió pràcticament en família, amb l’assistència de nou jugadores del filial per l’absència de 10 internacionals. De fet, les altres dues subcampiones del món sub-20, Patri Guijarro i Aitana Bonmatí, no hi eren perquè es concentraven ara amb l’absoluta. Ja classificades per al Mundial 2019, les altres culers citades per Espanya són Paños, Vicky Losada, Mariona, María León, Bárbara i Pereira.

Martens i Duggan, per la seva banda, també preparen els duels decisius per ser a la cita mundialista amb Holanda i Anglaterra, mentre que Pamela Tajonar i Andressa Alves s’uniran més tard a Mèxic i el Brasil.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut