Els segons equips de les seccions professionals, en plena activitat

Els segons equips de les seccions professionals, en plena activitat

Els equips B de Bàsquet, Handbol, Fútbol Sala i Hoquei patins, competeixen aquest cap de setmana

Tot i que ja fa dies que els ‘Barça’ Lassa B de les quatre seccions professionals ja treballen, aquest cap de setmana viurà la participació en partits dels quatre equips de formació blaugranes.

La Lliga Catalana LEB a escena

El Barça Lassa B de bàsquet, entrenat per Diego O’Campo, comença la competició oficial i ho fa en el partit d’anada de Lliga Catalana LEB, on jugarà la semifinal a Lleida davant els locals del Força Lleida, diumenge a les 17 h.

Els joves blaugranes han mostrat un excel·lent estat de forma com van demostrar, el passat dimecres, en superar al Benfica per 103 a 45, en un amistós jugat a Viladecans.

Pedra de toc per a l’handbol

Els joves del Barça Lassa B d’handbol tindran el seu debut en un partit amistós a la pista de l’Handbol Bordils. Els de Roi Sánchez juguen dissabte a les 19.30 h davant un dels seus rivals de la División de Honor Plata de l’handbol estatal.

Aquest serà el primer partit del segon equip de la secció d’handbol d’aquesta temporada. Un equip que ha estat durant aquesta setmana a Encamp (Andorra) preparant el repte de la segona categoria de l’handbol estatal.

Segueix el periple internacional

El Barça Lassa B de futbol sala es troba a Luxemburg per disputar dos partits amistosos. Si la setmana passada el de Xavi Closas van ser a Polònia per jugar la Futsal Master, ara i a una setmana de l’inici de la competició, els blaugranes es troben a Oberkom.

En aquesta ciutat de Luxemburg es trobaran amb el Samba 7 Futsal, dissabte a les 20 h i diumenge jugaran davant el Racing Futsal.

El B d’hoquei patins a la Supercopa

El segon equip de la secció d’hoquei patins jugarà la Supercopa de Catalunya com a campió de la Nacional Catalana de la temporada passada i ho farà davant el CH Caldes campió de la Copa Generalitat.

La cita serà diumenge a Vic a les 19 h.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut