El Barça guanya el derbi i és el primer

El Barça guanya el derbi i és el primer "supercampió" de Catalunya (17-21)

Els blaugranes s’han imposat per 17-21 a la UE Santboiana, guanyen el segon derbi oficial consecutiu i acaben amb una sequera de més de 20 anys sense títols

El Barça de rugbi és el nou supercampió de Catalunya. Els blaugranes s’han imposat a la UE Santboiana en un derbi molt igualat però en el qual els de Sergi Guerrero han anat bona part del partit per davant.

El Barça fa un pas de nivell

Amb aquesta victòria el Barça ja ha guanyat tres dels últims 4 derbis catalans de rugbi. A més, aquest és el segon derbi que els blaugranes guanyen de manera consecutiva als de Sant Boi en partit oficial.  El proper derbi entre aquests dos equips catalans serà en la jornada 3 de la Lliga de Divisió d’Honor quan la UE Santboiana visiti el Barça, en un partit que es disputarà a la Foixarda.

Punt i final a una sequera de més de 20 anys

El títol que el Barça ha pogut aixecar avui a Olot ha posat punt i final a més de 20 anys sense títols per al primer equip del Barça de Rugbi. A més el matx també ha servit per certificar el bon estat del rugbi català així com el bon moment en el qual el Barça arriba a l’inici de lliga. La competició domèstica començarà el proper diumenge amb el partit entre el Barça i l’Hernani que es jugarà a la Foixarda.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut