La Champions League comença amb el viatge més llarg

La Champions League comença amb el viatge més llarg

El Barça Femení farà entre dilluns i dimarts els més de 5.500 quilòmetres que el separen del Kazakhstan, on s’estrenarà a la màxima competició continental
Després de la primera jornada de Lliga a Bilbao, és temps de Champions League al Barça Femení. El rival dels setzens de final serà el BIIK Kazygurt, el més llunyà que formava part del segon bombo. I just per això , dilluns a la tarda, el conjunt blaugrana afrontarà el viatge de Barcelona a Shymkent. Sortirà en vol privat de l’aeroport del Prat i arribarà unes deu hores més tard a la ciutat del Kazakhstan, amb una aturada tècnica a Bulgària inclosa.

Curiosament, és el mateix viatge que el Barça va portar a terme als setzens de l’edició 15/16, tot i que en aquesta ocasió s’ha reduït en una escala i en un terç del temps de vol.

Amb tot, el quadre entrenat per Fran Sánchez arribarà a Shymkent a primera hora del dimarts i farà l’entrenament oficial al Namys Stadium a partir de les 13.00 h (CET). El BIIK Kazygurt-Barça és a la mateixa hora de dimecres.

La convocatòria culer és la següent: Paños, P. Tajonar, Gemma Font, María León, Melanie, Gemma Gili, Andressa Alves, Alexia, Patri, Aitana, Leila, Duggan, A. Pereira, Hamraoui, Bárbara, Bussaglia, Andonova, Pina i Jana Fernández, del filial.

No hi seran Vicky Losada, Marta Torrejón, Lieke Martens i Mariona Caldentey, per decisió tècnica, a més de les lesionades Stefanie Van der Gragt i Candela Andújar.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut