Inici a la pista del nouvingut Alcobendas

Inici a la pista del nouvingut Alcobendas

El Barça Lassa començarà aquest diumenge (12h) la Lliga Asobal a casa del conjunt madrileny, que torna a la màxima categoria set anys després de l’última presència

Aquest diumenge aixeca el teló la Lliga Asobal 18/19, i en la primera jornada el Barça Lassa visitarà la pista d’un dels equips recent ascendits. El Secin Group Alcobendas va aconseguir l’ascens la temporada passada com a guanyar de la Divisió d’Honor Plata, i serà el primer rival dels blaugrana en el nou curs domèstic. La cita inaugural serà a les 12 hores al pavelló Amaya Valdemoro.

El conjunt madrileny torna a la màxima categoria de l’handbol espanyol set anys després de l’última presència. Des que va descendir el curs 2010/11, l’Alcobendas ha viscut a la segona divisió fins aquest curs. En els anys en què van coincidir, el Barça Lassa sempre va guanyar els duels a territori madrileny. Fins a sis precedents amb triomf culer des del curs 2002/03 fins al 2010/11.

La temporada passada els enfrontaments van ser amb el filial blaugrana, amb resultats oposats. En el duel de la primera volta a la Ciutat Esportiva Joan Gamper el triomf va ser per als madrilenys per 26-37, mentre que al Pabellón de los Sueños els homes de Roi Sánchez es van imposar per 28-32.

Llegendes compartides

Durant la curta història de l’Alcobendas, el club madrileny ha tingut jugadors importants, alguns també amb passat a la disciplina blaugrana. Homes com Danijel Saric o Rafa Guijosa van tenir un paper important en l’inici del anys 2000, el primer sota pals i el segon com a tècnic. Altres jugadors com Mikel Aguirrezabalada o Víctor Tremps també comparteixen passat a tots dos clubs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut