Arriba el gruix de les internacionals

Arriba el gruix de les internacionals

Patri Guijarro i Aitana Bonmatí han fet el primer entrenament de la pretemporada amb un equip que prepara el debut a la Lliga, el diumenge a Lezama
Després de l’aturada internacional, el Barça Femení ha recuperat deu de les onze jugadores citades per les seves seleccions en l’entrenament realitzat dijous al matí a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Així, s’han reincorporat Lieke Martens, Toni Duggan, Pamela Tajonar, Sandra  Paños, Andrea Pereira, María León, Vicky Losada, Bárbara Latorre, Patri Guijarro i Aitana Bonmatí. Aquestes dues últimes completaven la primera sessió de la temporada amb l’equip, una vegada enllaçat el Mundial sub-20 amb la convocatòria amb l’absoluta.

L’única jugadora internacional que no ha pogut participar ha estat Andressa Alves, de tornada del Canadà, on ha disputat dos partits amb el Brasil.

D’aquesta manera, el Barça Femení ha seguit preparant el debut a la Lliga de diumenge al camp de l’Athletic Club (12.00h, beIN Sports).

Abans de la sessió, les quatre subcampiones del món sub20 s’han retrobat i s’han fotografiat amb les respectives medalles de plata i amb la Pilota i Bota d’Or de la competició de Patri Guijarro.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut