Aixa Wone s’incorpora al Barça CBS

Aixa Wone s’incorpora al Barça CBS

La jove jugadora ja ha entrat en dinàmica d’equip després d’aconseguir la plata a l’europeu U18 amb la selecció espanyola i de participar en l’europeu de 3x3 de la mateixa categoria

El Barça CBS segueix tancant la seva plantilla de cara a l’inici de la temporada de Lliga Femenina 2. Avui el Barça de Bàsquet Femení ha anunciat la incorporació d’una jove promesa però amb un present molt prometedor. Es tracta d’Aixa Wone, procedent del Segle XXI.

Joventut amb experiència a LF2

Wone arriba al Barça després de 4 temporades al Segle XXI. Després d’estar-ne dues a la categoria júnior, la nova jugadora del Barça va passar a estar dues temporades més amb el primer equip disputant la Lliga Femenina 2. De fet, la temporada passada Wone va registrar una mitjana de 10,6 punts en els 25 partits que va disputar. Fa dues temporades, les xifres van ser molt similars: en 26 partits l’ala-pivot va aconseguir una mitjana de 8,3 punts per partit.

Contenta i motivada per començar

En el seu acte de presentació la jove jugadora de 18 anys ha assegurat que “és un plaer arribar a Barcelona, arribem a un projecte on l’objectiu és créixer com equip”. En relació a les seves companyes ha destacat que “ahir vaig estar al primer entrenament, va ser un dia especial, i tot i que no vaig entrenar, vaig notar un gran ambient”.

La incorporació d’Aixa Wone arriba pocs dies abans del primer partit de pretemporada de les d’Isaac Fernández. Les blaugranes jugaran dissabte, a les 16.00 hores, davant el Denso Iris Women, les segones de la lliga japonesa. Wone ha assegurat que “em va sorprendre molt el calendari de pretemporada que tenim, però crec que ens ajudarà molt per créixer i per veure on som”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut