La gala de la LNFS es tenyeix de blaugrana

La gala de la LNFS es tenyeix de blaugrana

Paco Sedano, Ferrao, Boyis i Adri Ortego han rebut els premis que els assenyalen com els millors de la temporada 2017/18, en un acte en què s’han presentat les novetats del proper curs

La temporada 2018/19 de la Lliga Nacional de Futbol Sala ja ha estat presentada a Madrid. I la cirereta de la gala ha estat l’entrega de premis que determinen els millors jugadors del passat curs. Aquí, tot i no poder endur-se el preuat títol en el cinquè partit de la sèrie per penals, la Lliga ha volgut reconèixer la feina del FC Barcelona.

Fins a quatre blaugranes han estat premiats. Ferrao no solament s’ha endut el guardó a millor pivot, sinó que també ha aixecat el trofeu de màxim golejador. Les 33 dianes del curs 2017/18 li atorguen aquest premi per segona temporada consecutiva. D’aquesta manera, el brasiler suma més premis individuals defensant l’elàstica blaugrana. Cal recordar que el de Chapecó va ser escollit l’MVP de la Copa Intercontinental 2018. Sempre un mal de cap per a les defenses.

Paco Sedano, un mur per als atacs, ha rebut el trofeu que l’acredita com el millor porter de la LNFS del curs passat. Però aquest premi no és nou per al de Móstoles. Perquè l’excapità blaugrana l’ha aconseguit en quatre ocasions més: 2012/13, 2013/14, 2015/2016 i 2016/17. Sens dubte un rendiment impecable sota els pals de la porteria culer durant onze temporades.

Reconeixement a la carrera de Paco Sedano

A banda d’endur-se el premi al millor porter de la temporada passada, el de Móstoles ha estat homenatjat per la seva carrera. I és que Paco Sedano no solament és una llegenda del Palau. Després de 22 títols i onze temporades com a porter del Barça, el ‘28’ blaugrana va anunciar la seva retirada dels parquets el curs passat.

Boyis i Ortego, també premiats

Menció a part per a Boyis i Adri Ortego, perquè la temporada passada no estaven en la plantilla del Barça Lassa. Boyis s’ha emportat el premi a millor tanca per les seves destacades actuacions defensives amb el Jaén. I Adri Ortego, que va jugar a les categories inferiors del Barça durant tres temporades, ha estat nomenat jugador revelació. Gràcies a la seva última temporada al Saragossa on va marcar 23 gols.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut