FC Barcelona – SD Osca: Ple de punts abans de la primera aturada (8-2)

FC Barcelona – SD Osca: Ple de punts abans de la primera aturada (8-2)

Els d’Ernesto Valverde fan la feina al Camp Nou i derroten els de Leo Franco amb gols de Messi (2), Suárez (2), Dembélé, Rakitic, Jordi Alba i Pulido, aquest en pròpia porteria.

El FC Barcelona continua l’inici de temporada en molt bona forma. Després de sumar el títol de la Supercopa d’Espanya i de guanyar els dos primers partits de Lliga, aquest dissabte ha estat el torn de fer el ple de punts abans de la primera aturada pels compromisos internacionals. I és que els de Valverde han derrotat l’Osca a l’Estadi i sumen un 9 de 9. Els gols de Messi (2), Suárez (2), Dembélé, Rakitic, Jordi Alba i Pulido, en pròpia porteria, ho han fet possible, en un enfrontament en què l’Osca no ha abaixat els braços fins que ja ha vist que el repte es complicava de valent.

De fet, ha començant marcant, convertint el somni en realitat. Ho ha fet en un cop de cap de Longo que Cucho ha desviat amb el peu per batre Ter Stegen (0-1, min 1). Tota una declaració d’intencions d’un Osca que ha continuat buscant la porteria. El problema és que els espais s’han convertit en els grans aliats de Messi i companyia, que no han perdonat. El primer, el mateix capità, que un quart d’hora després ha buscat el millor angle per fer l’1-1 amb un xut creuat i ajustat al pal (min 16).

Jordi Alba ha fabricat el segon, després de rebre una passada filtrada, arribar fins a la línia de fons i fer una passada cap enrere que Pulido ha desviat en pròpia porteria (2-1, min 24). Suárez, amb una rematada de primeres de canoner, i també després d’una assistència del lateral de l’Hospitalet, ha marcat un gol que ha acabat de validar el VAR un cop comprovat que l’uruguaià no estava en fora de joc (3-1, min 39).

Malgrat tot, l’Osca ho ha continuat intentant, ha atacat i no s’ha rendit. I ha trobat el premi, després que el català Àlex Gallar cacés l’esfèrica dins l’àrea i superés el porter alemany del FC Barcelona (3-2, min 43).  

El color passa a ser blaugrana

La resistència de l’Osca, però, no s’ha pogut mantenir després del pas per vestidors. També perquè l’eficàcia blaugrana ha estat molt elevada i la distància al marcador ha continuat creixent. Dembélé s’ha unit a la festa i, després de rebre una passada en profunditat, ha batut Axel Werner sense pensar-s’ho gaire (4-2, min 49). Menys encara s’ho ha pensat Ivan Rakitic, que ha engaltat de primeres una canonada imparable per fer el 5-2 (min 52).

Però no s’ha acabat aquí, perquè Messi, sol davant Werner, ha fet el 6-2, mentre que Jordi Alba, amb una assistència de l’argentí, ha posat el 7-2. Finalment, un penal transformat per Luis Suárez ha tancat el marcador (8-2, min 90) d’un partit que permet als blaugranes afrontar l’aturada per seleccions com a líders gràcies als gols marcats, amb nou punts de nou possibles en aquest inici de la Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut