BM Logroño La Rioja - Barça Lassa: Campions de la Supercopa Asobal! (27-35)

Els de Xavi Pascual guanyen el títol per setena temporada consecutiva en un matx en què han dominat de principi a fi

La Supercopa Asobal és el segon títol per al Barça Lassa, després de guanyar la Supercopa de Catalunya fa una setmana. Els homes de Xavi Pascual han derrotat el BM Logroño La Rioja a la final (27-35) i ja en sumen set de manera consecutiva. Un partit que han pogut dominar els blaugranes en tot moment, amb una gran exhibició de ritme i qualitat des del primer instant.

Els primers minuts han estat molt igualats, però de seguida el Barça Lassa ha imposat el seu joc, recuperant pilotes i sortint a la contra amb molta rapidesa (5-8, min. 15). Les transicions energètiques han provocat una alta efectivitat ofensiva i s’ha arribat al descans amb 13-18 al marcador, un resultat molt favorable als barcelonistes.

A la segona part ha continuat la mateixa tònica que en la primera. Els de Xavi Pascual han aprofitat cada errada del rival per marcar un gol, sense perdre ni un segon anaven canviant la defensa per l’atac i així han fet augmentar cada vegada més la diferència.

Els gols culers han acabat situant els blaugranes amb una diferència de 8 gols favorable al Barça Lassa. Després que el Logroño hagi pogut reduir diferències, en uns bons minuts finals, Pérez de Vargas ha fet unes bones parades, i N’Guessan i Sorhaindo sortint des de la banda han sentenciat la victòria. Un nou títol per al Barça Lassa d’handbol, que ja acumula vint-i-una Supercopes Asobal a les seves vitrines.