Leo Messi torna a la Champions per la porta gran

Leo Messi torna a la Champions per la porta gran

Debut a la Champions de rècord per Leo Messi: 14 temporades seguides marcant a la Champions, el PSV, la 30a víctima

Torna la Champions i amb ella la millor versió de Leo Messi. Amb el partit d’aquest dimarts en el debut del Barça contra el PSV Eindhoven (4-0), el capità blaugrana, ja ha participat en 15 temporades de la Lliga de Campions. A excepció de la primera, 2004-2005, el capità del Barça ha marcat en 14 edicions consecutives (2005-2006/2018-2019). Aquesta fita només l’havia aconseguit l’exmadridista Raúl González. Ara, comparteixen podi, però l’argentí encara té temps per superar-lo. El ’10’ blaugrana també ha estat l’encarregat d’anotar la primera diana de la Champions 2018/2019.

A més, amb els tres gols contra el PSV, ja és el jugador que més hat trick ha marcat en totes les edicions de la Champions superant a Cristiano Ronaldo. I també, és el futbolista que més dianes ha anotat en la fase de grups de la història de la competició europea: 63 gols en 64 partits.

30 víctimes de Messi

El PSV Eindhoven, equip de l’Erediviese, ha estat una nova víctima del ‘10’ blaugrana. I és que Messi no havia anotat mai a l’equip holandès i amb el partit d’aquest dimarts ja ha marcat a 30 equips diferents contra els quals ha jugat a Europa. La víctima 29 va ser el Chelsea de Conte en els vuitens de final de la darrera edició de la Lliga de Campions.

Leo podria augmentar aquesta xifra perquè els altres combinats als quals no ha aconseguit fer una diana són l’Inter de Milà i el Tottenham Hotspur (encara no s’ha enfrontat mai), pròxims rivals del grup B del Barça. Altres rivals que el jugador blaugrana s’ha vist les cares sobre el terreny de joc i no ha aconseguit marcar-los a la Champions han estat l’Atlètic de Madrid, el Liverpool, el Benfica, l’Udinese i el Rubin Kazan.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut