FC Barcelona B – SD Ejea: Derrota en l’estrena a casa (0-1)

FC Barcelona B – SD Ejea: Derrota en l’estrena a casa (0-1)

Un Barça B poc encertat en atac ha deixat escapar els tres punts en el primer partit lliguer dels de Garcia Pimienta al Miniestadi

El Barça B s’ha estrenat amb derrota (0-1) davant l’afició del Miniestadi contra la SD Ejea en el duel corresponent a la jornada 2 del grup III de la Segona Divisió B. Els visitants han sabut aprofitar les ocasions que han tingut i s’han endut els tres punts d’un Miniestadi on el filial ha merescut més. Fins i tot el directiu Silvio Elías, el CEO del Club Òscar Grau, el director de relacions esportives i institucionals del primer equip Guillermo Amor, el secretari tècnic Èric Abidal i el mànager esportiu Pep Segura no s’han volgut perdre el debut del filial a casa.

Primera part sense gols però amb ocasions

Els jugadors del Barça B han trepitjat la gespa del Miniestadi amb ganes d’endur-se el partit. Els de ‘Pimi’ han mostrat intensitat, fermesa i possessió durant els primers minuts del matx, on Carles Pérez i Ballou han fregat el gol.

Tot i això, a partir del minut 20, l’Ejea ha reaccionat i ha començat a generar perill. Els pitjors moments dels jugadors del filial blaugrana al primer temps han estat durant el setge dels jugadors aragonesos. Ezkieta ha salvat el gol al minut 25 amb una estirada espectacular, i tot seguit, Lafita ha anotat un gol que ha estat anul·lat per fora de joc. Malgrat tot, el Barça B s’ha recuperat i ha dominat els últims 10 minuts de la primera part. Riqui Puig ha pogut fer pujar el primer gol de la nit abans del descans, però el seu xut ha anat fora.

El gol visitant arriba a la segona part

I a l’inici de la represa, en una acció d’estratègia, ha quedat morta una pilota a l’àrea petita, i el visitant Català només l’ha hagut d’empènyer per posar el 0-1 al marcador. Els homes de Garcia Pimienta han reaccionat i han començat a gaudir d’ocasions més clares. Amb el Barça B bolcat a l’atac buscant l’empat, l’Ejea ha sortit al contraatac i ha pogut anotar el segon, peró Ezkieta ha tornat a demostrar el seu talent i ha evitat el gol aragonès.

Els blaugrana han intentat per activa i per passiva marcar el gol de l’empat però no han pogut arribar amb claredat a la porteria de Loscos, i el partit ha acabat amb un 0-1 injust pels esforços dels jugadors del Barça B.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut