Coutinho:

Coutinho: "Estic ansiós per debutar a la Champions"

El crac blaugrana, que la temporada passada no va poder jugar la Lliga de Campions amb el Barça, ha assegurat que "serà una nit molt especial i important"

Torna la Champions al Camp Nou. Després d'un gran inici de temporada blaugrana -amb la consecució de la Supercopa d'Espanya i sent líders en la Lliga- els homes d'Ernesto Valverde reben al PSV (18:55) a l'estadi. Philippe Coutinho ha parlat en roda de premsa aquest dilluns, on ha destacat: "Serà una nit especial i important, estic molt ansiós per poder debutar a la Champions ja que el passat curs no la vaig poder jugar amb el Barça".

El crac brasiler ha expressat: "Som el Barça i volem guanyar tot el que disputem. La Champions és el campionat europeu més important i tenim moltes ganes de fer coses grans". A més, Coutinho ha afegit que "l'exigència en aquesta competició és molt alta pel equips que participen i la seva grandesa, però tant els jugadors com l'afició tenim ganes de guanyar".

"No hi ha favorits, tenim un grup molt difícil que es decidirà en detalls"

El '7' blaugrana també ha parlat de noms propis, destacant: "Iniesta és un geni, és difícil compárame amb ell ja que cada un té la seva manera de jugar, però intento ser jo mateix. Però ser comparat amb un gran com ell és un gran elog ". També sobre Messi, al·legant que "és el millor jugador del món i segurament de la història, i igual que tots nosaltres té moltes ganes de guanyar grans coses, i la Champions és una d'elles".

A més, Coutinho ha assegurat que "tenim un grup molt difícil que es decidirà en petits detalls, hem d'estar al 100% en tots els partits i no pensar en favorits". Finalment, ha parlat de l'aspecte tàctic, explicant que "sempre intento aportar en totes les posicions del camp, treballar i ajudar els companys". "Em sento més còmode quan estic per l'esquerra ja que sempre he jugat aquí però m'intento adaptar a totes les posicions", ha conclòs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut