La tercera equipació del FC Barcelona per a la temporada 2018/19, un homenatge a Barcelona

La tercera equipació del FC Barcelona per a la temporada 2018/19, un homenatge a Barcelona

La samarreta, amb un disseny dinàmic i una franja inspirada en l’avinguda Diagonal de Barcelona, ​​presenta dos tons: un de vermell més fosc per a la franja i el gràfic que l’envolta i un to rosa pàl·lid que s’obre pas gradualment

La tercera equipació del FC Barcelona per a la temporada 2018/19, dissenyada per Nike, continua amb el seu homenatge a la ciutat de Barcelona. Disponible des d’aquest dimecres 12 de setembre a Nike.com i a les botigues i distribuïdors oficials, el protagonisme d’aquesta indumentària és per a una franja inspirada en l’avinguda Diagonal de Barcelona, ​​un dels carrers més emblemàtics de la capital catalana, que travessa la samarreta des de l’espatlla esquerra fins a la part inferior dreta.

La tercera equipació 2018/19 consta d’una samarreta de dos tons, amb el vermell més fosc de la franja i el gràfic que l’envolta, que dona pas gradualment a un to rosa pàl·lid. Així, doncs, amb un disseny dinàmic, la indumentària completa el conjunt de les noves equipacions d’aquesta temporada, impregnades de l’ADN del Club i inspirades en Barcelona.

Les 10 ratlles verticals de la primera samarreta reten homenatge als 10 districtes principals de la ciutat, mentre que el groc de la segona recorda la temporada 2005/06 i recalca l’esperit aventurer del Club. Amb un disseny basat en una vista aèria del famós barri de l’Eixample i els seus blocs d’edificis, la tercera samarreta crea un vincle més amb el paisatge urbà de la Ciutat Comtal.

Declaracions de Pete Hoppins, Nike Football Apparel Sènior Design Director

“Aquesta equipació encaixa perfectament amb l’equip. El club és part de la ciutat, la seva influència es pot veure en qualsevol avinguda o plaça, i aquesta passió és la que realment ha inspirat aquesta col·lecció per a la campanya 2018/19”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut