BIIK Kazygurt – FC Barcelona: Tocarà remuntar al Miniestadi (3-1)

Les blaugranes s’han vist superades en el duel d’anada dels setzens de final de la Lliga de Campions i buscaran remuntar en el partit de tornada el 26 de setembre (18.00 hores)

El FC Barcelona Femení ha caigut en el duel d’anada dels setzens de final de la Lliga de Campions al camp del BIIK Kazygurt (3-1). Un partit en què les blaugranes han tingut el domini de les ocasions de perill, però han vist com les locals sabien aprofitar bé les poques accions de perill que han tingut per tal d'avançar-se en l’eliminatòria.

Bárbara Latorre ha protagonitzat la primera ocasió de perill, però la portera local ha enviat la pilota a córner. De mica en mica, l’equip de Fran Sánchez ha anat aconseguint el control del partit i de les ocasions de perill tot, i les interrupcions del joc. Andressa Alves i Toni Duggan ho han provat novament, sense fortuna en els darrers metres. Per la seva banda, les locals han practicat un joc molt directe aprofitant el seu físic. Una de les ocasions més clares ha estat a peus de Bárbara Latorre en un u contra u que ha aturat la portera local.

Les locals s’avancen

Els darrers minuts de la primera meitat han estat marcats per la retirada en ambulància de la jugadora local Myasnikova després que hagi caigut damunt la gespa. Una vegada s’ha reprès el joc, en el sisè minut de temps afegit, el BIIk Kazygurt ha aprofitat una acció molt confusa en un córner per avançar-se en el marcador.

En els primers compassos de la represa, el conjunt local ha sorprès novament el conjunt barcelonista i ha situat el 2-0. Les blaugranes han buscat la porteria contrària amb Claudia Pina com a davantera centre i Toni Duggan a l’esquerra. Al minut 60, les locals han aprofitat un contracop per situar el 3-0, en què Aitan Bonmatí ha acabat a terra.

Retallen diferències

Les blaugranes no han deixat de buscar la porteria contrària i Toni Duggan ha marcat al minut 66. La davantera blaugrana ha aprofitat una pilota al segon pal per tal de situar el 3-1. Quedava temps per davant, i les culers ho han intentat, però el Barça Femení no ha pogut transformar cap de les ocasions que ha tingut per tal de retallar encara més les diferències. El duel de tornada es disputarà el 26 de setembre al Miniestadi (18.00 hores)